Portfolio

Een greep uit de projecten die wij mochten realiseren

Geen project is hetzelfde, de manier waarop wij een project uitvoeren gebeurt echter altijd op dezelfde manier. In deze portfolio laten wij u graag zien hoe divers de opdrachten zijn die wij uitvoeren. De rode draad door alle projecten heen? Een sterke focus op kwaliteit, toegepaste materialen en de sublieme afwerking. Voor minder doen we het niet!

PLTS

Met een leuk, intens en totaal body-toning concept en een professioneel team van trainers is PLTS hét toonaangevende bedrijf in Reformer Pilates geworden. Renée en haar man Guy zijn hard aan het werk om het PLTS-imperium uit te breiden in Nederland met enorme plannen om ook Europa en daarbuiten te veroveren.

Westplein

Vervat Vastgoed, een in Rotterdam geboren familiebedrijf dat zich richt op Vastgoedinvesteringen en zich heeft gevestigd op een van de mooiste plekjes van Rotterdam. De Veerhaven! En daar, achter de op de Veerhaven uitkijkende borstbeelden staat een van hun aanwinsten, het prachtige en stijlvolle 19de eeuwse gebouw “De Rustplaets”.

Team Kappers

Team Kappers is een organisatie met circa 75 filialen van noord tot zuid Nederland. Het merk valt onder Provalliance, het moederbedrijf van Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash. De missie van Team Kappers is om snel en goed te knippen met een persoonlijke benadering. Een échte familiekapper met huiselijk ingerichte salons, waar ze erop gebrand zijn om iedere klant te laten vertrekken met een glimlach.

Norah

Een Nederlands kledingmerk dat gelooft in de kracht van mode. De juiste kleding kan namelijk niet alleen mooi staan, het kan vrouwen ook zelfvertrouwen geven zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Dat is de kracht van Norah, een snel groeiende, betaalbare dames mode winkel gevestigd door het hele land.

Appartementen Deventer

In opdracht van Bick Invest heeft Building Retail de bovenverdieping van een monumentaal pand getransformeerd tot twee luxe appartementen. Bick Invest is een bedrijf dat met een duidelijke visie vastgoed aankoopt, ontwikkeld en verhuurd op verschillende plekken in Nederland. Er een juiste bestemming aan geven gericht op de toekomst hoort hier wat hen betreft bij.

Shypple

Een in Rotterdam geboren bedrijf dat transport zo simpel, duidelijk en duurzaam mogelijk maakt voor haar gebruikers. Dankzij hun technologische expertise, branche-ervaring en toewijding aan samenwerking leveren ze innovatie, vertrouwen en transparantie in de hele toeleveringsketen.

Equal Yoga

Equal biedt een workout voor zowel lichaam als geest. Of je nu wilt zweten, verbranden, nieuwe energie opdoen of wilt ontspannen, Equal Yoga heeft de les hiervoor. Equal biedt verschillende yogalessen van Equal Yin tot Core Power en vier niveaus van Equal Barre. Al de poweryogalessen zijn ontworpen om de flexibiliteit en kracht te verbeteren door beweging, ademhaling en statische houdingen te combineren.

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op