Arrow

Appartementen Deventer

Aan De Brink, het monumentale en centrale plein in de oude binnenstad van het prachtige Deventer, bevindt zich een pareltje van Bick Invest. Het gebouw is sinds enkele jaren in hun eigendom. In 2020 hebben wij een appartement op de eerste verdieping gerealiseerd. Vervolgens was het nu de beurt aan de bovenste verdieping om deze volledig te transformeren tot twee luxe, duurzame appartementen.   

Vanaf het eerste moment hebben we het transformatie traject begeleidt. Allereerst het ontwerp met Van Saanen Architecten, met de daarbij behorende vergunningaanvragen, communicatie met de gemeente etc. Vervolgens de verbouwing met Hanzebouw.

Dit was een project waar meer komt kijken dan enkel verbouwen. Qua logistiek is binnenstedelijk (ver)bouwen een uitdaging door de toevoer van al het materiaal en materieel. Daarnaast is ook de communicatie met omwonenden en medehuurders essentieel voor een geslaagd project.

In samenwerking met onze partijen hebben we prachtige appartementen kunnen realiseren waarbij de oude details van het gebouw zichtbaar zijn gebleven. 

Bekijk de foto's

165 m2

Deventer

Vastgoed transformatie

Terug naar alle projecten

(Of bekijk de rest van de foto's hieronder)

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op