Katja Stam

Sinds eind 2021 hebben wij een samenwerking met Olympisch beachvolleybalster Katja Stam. Katja is jong en zeer gedreven en heeft inmiddels al een Olympische Spelen op haar naam staan samen met haar partner Raïsa Schoon.

Begin 2022 hebben ze een aantal maanden de eerste plek op de wereldranglijst bezet en het doel is eenvoudig, de beste van de wereld te worden en een medaille in Parijs 2024.

"Train like you are number 2. Compete like you are number 1”" 

– Katja Stam.

SAMEN BOUWEN OP OLYMPISCH NIVEAU

Komende jaren gaan we samen bouwen en op reis naar Parijs richting de Olympische Spelen van 2024. De campagne #bouwenopolympischniveau staat centraal in zowel de weg die Katja zal gaan bewandelen als de route van Building Retail.

Katja zal alles in het werk stellen om zich te gaan om in Parijs op het podium te gaan staan, een langgekoesterde droom waar ze al jaren hard voor traint en haar zinnen op heeft gezet.

Wij willen niet anders dan op Olympisch niveau blijven presteren in onze projecten en samenwerkingen. De inspiratie die wij uit de topsport halen verweven wij in onze aanpak en manier van samenwerken met onze opdrachtgevers én leveranciers.

Bekijk de website van Katja Stam