Arrow

Schoonenberg

Schoonenberg HoorSupport, niet meer uit onze winkelstraten weg te denken. Met bijna 180 winkels door het gehele land zijn zij al ruim 95 jaar marktleider als het gaat om hoor oplossingen. In Rotterdam bouwden wij het nieuwe hoofdkantoor voor hun moederbedrijf.

Schoonenberg staat voor luisterplezier en hoor comfort. Op het Brainpark in Rotterdam vestigden zij in 2020 het nieuwe hoofdkantoor voor hun moederbedrijf. In 2021 / 2022 bouwden we de afdeling voor hun Retail-tak op dezelfde locatie op de 2de verdieping, maar dan nu wel anders. Gericht op het nieuwe werken en rekening houdend met de wensen van hun werknemers. Heel veel comfort dus. Een huiselijke sfeer waar samenkomen centraal staat, maar waar ook ruimte is om te focussen en je af te sluiten van anderen.

Het gebouw is goed bereikbaar vanaf de A16 en het centrum van Rotterdam. Dit maakt Brainpark een goede keuze voor een internationaal bedrijf. Vernieuwend zijn ze in hoor-techniek, maar ook zakelijk zijn ze op de toekomst gericht. Mogelijkheden worden op tijd uitgedacht, zo ook het kantoor van Schoonenberg op de tweede verdieping welke, met behulp van Kuo Studio, tot een fijne plek werd gemaakt. Een plek waar je graag heen gaat om te werken en om elkaar te ontmoeten.

Bekijk de foto's

700m2

Rotterdam

Kantoor

Terug naar alle projecten

(Of bekijk de rest van de foto's hieronder)

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op