Bouwmeester

De situatie altijd #BOUWMEESTER

De wilskracht en discipline van Marit zijn ongekend. Dit is pure inspiratie voor elke ambitieuze ondernemer. Zo ook voor ons.

Met heel veel respect voor de prestaties en ambities van Marit, is Building Retail deze mooie samenwerking aangegaan. Op deze manier kunnen wij Marit helpen om de meest succesvolle zeilster ooit te worden. En van wij allen kunnen een hoop van haar leren:

"Ik geloof niet in talent, ik geloof in keihard werken." 

– Marit Bouwmeester.

De #BOUWMEESTER campagne

SAMEN GAAN WE VOOR GOUD!

Sinds 2019 zijn wij met ons partnership met Marit Bouwmeester een reis aangegaan om elkaar te inspireren, motiveren en het beste resultaat te leveren.

Op de Olympische Spelen van Tokyo in 2021 is het harde werken beloond met een bronzen medaille, een medaille met een gouden randje.

Na deze spelen heeft Marit aangekondigd om door te gaan in de boot en na de geboorte van dochter Jessie Mae vol te gaan voor de Olympische Spelen van Parijs.

In de #bouwmeester campagne nemen wij je mee op weg naar goud. We delen de ontwikkelingen, het harde werken en allerlei momenten die we de komende tijd gaan tegenkomen. Want wat er ook gebeurt, met de juiste instelling en voorbereiding blijf je de situatie altijd bouwmeester.

Bekijk de website van Marit Bouwmeester