Arrow

Team Kappers

In 2021 werden wij door Provalliance benaderd. Er was een nieuw concept ontwikkeld voor Team Kappers en ons werd gevraagd om dit nieuwe concept uit te rollen over alle filialen. Dat laten wij ons geen twee keer vragen! Het doel van het nieuwe concept van Team Kappers is om meer eenheid, luxe, moderniteit én gezelligheid uit te stralen. Overal waar je een Team Kappers salon binnenstapt, moet de uitstraling herkenbaar zijn, maar tegelijkertijd toch uniek.


In samenwerking met Imagebuilders, die verantwoordelijk is voor het concept en maatwerk interieur, verzorgen wij het verbouwproces van A tot Z. Samen met onze vaste bouwpartners verbouwen we een bestaande salon in 2 weken om naar het nieuwe concept. Een volledig nieuwe salon wordt in 3 weken gebouwd. Inmiddels hebben we op deze manier negen Team Kappers salons verbouwd en staan er nog veel nieuwe projecten op de planning. 

Bekijk de foto's

100m2

Woerden

Retail

Terug naar alle projecten

(Of bekijk de rest van de foto's hieronder)

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op