Arrow

Norah

Als snel groeiend bedrijf wil je herkent worden, zo vond Norah het eind 2021 tijd voor vernieuwing. Door YourTailormate is een prachtig concept uitgewerkt dat past bij Norah, maar waar ook een heel nieuwe publiek mee aangesproken wordt; uitnodigend, vertrouwd, maar ook fris en trendy. In februari startte wij de verbouwing van de eerste Norah winkel in Lisse naar het nieuwe concept en opende de deuren voor het publiek in Maart 2022. De installaties zijn onderhouden en waar nodig aangepast, de wanden geschilderd en een prachtige marmoleum vloer is gelegd. Het gekozen interieur en de signing maken het concept helemaal af. Het resultaat is een ruime, lichte winkel waarin de kleuren en materialen tot hun recht komen. Een ‘’eigen’’ interieur, warm en uitnodigend, passend bij de nieuwe Norah. 

En een succes concept heeft een vervolg. Inmiddels werken wij mee aan de transformatie van meerdere Norah Winkels, verspreid over het hele land.

Bekijk de foto's

380 m2

Lisse

Retail

Terug naar alle projecten

(Of bekijk de rest van de foto's hieronder)

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op