Arrow

Westplein

Ondanks dat het gebouw in zijn lange historie al meermaals verbouwd is en in 2019 ook grondig gerenoveerd waarbij ook de gevel onder handen werd genomen, was het gebouw aan de binnenkant niet gelijkwaardig aan haar prachtige buitenkant. Vervat kocht het aan en hadden direct een visie die wij aansluitend met hen deelden. Het gebouw haar oude allure en status terugbrengen en de m2 prijzen van gunstige en minder gunstige m2’s dichter bij elkaar brengen. We kregen de opdracht een nieuwe indeling te bedenken, hierop een ontwerp te maken en hebben een deel daarna ook uitgevoerd.

De belangrijkste aanpassing was een vide creëren om zo ook de donkerste verdieping van meer natuurlijk licht te voorzien met als kers op de taart een verdieping verbindende trap die we samen met een van onze bouwpartners ontwierpen. Ook verbonden we de voorkant van de 3de verdieping met de achterkant op de 4de verdieping om zo de waarde van de m2 goed te verdelen. Creatief met ruimte en aankleding. Het resultaat is er en de huurders zitten erin. 

Bekijk de foto's

760 m2

Rotterdam

Kantoor

Terug naar alle projecten

(Of bekijk de rest van de foto's hieronder)

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op