Arrow

Lúa

Lúa, een traditioneel Vietnamees restaurant heeft haar deuren geopend in Ede. In één van de meest authentieke winkelstraten van de stad. Liefhebbers kunnen er hun hart ophalen voor homemade Vietnamese specialiteiten, zoals Pho, spring rolls, noodlesoep, broodjes en de bekende bubble tea.

Als je ambities heb, dan moet je deze nastreven. Dat is precies wat Giang gedaan heeft. Met hulp van haar zus en zwager Gabor heeft ze haar eigen restaurant geopend met Vietnamese specialiteiten in het centrum van Ede.

Met relatief weinig vierkante meters moest het de look & feel van Vietnam krijgen en een plek worden waar gasten zowel kunnen lunchen als afhalen. Daar heeft Thies Design perfect op ingespeeld qua kleurgebruik en materialen. In Vietnam is het namelijk heel gebruikelijk om felle kleuren met elkaar te combineren.

Van casco pand tot oplevering was Building Retail verantwoordelijk. Naast de nodige uitdagingen tijdens de bouw van Lúa, was één van de doelen om de opdrachtgever volledig te ontzorgen, zeker gezien de afstand en het tijdsverschil met Vietnam. Zo regelen wij niet alleen de vergunningen, maar managen en coördineren we ook de planningen en budgetten. We staan eigenlijk in de schoenen van onze opdrachtgever. Dit alles resulteert in het kleurrijke Vietnamese streetfood restaurant Lúa. Een aanrader en eyecatcher in Ede!

Bekijk de foto's

43 m²

Ede

Horeca