DIENSTEN VAN BUILDING RETAIL


ONTWERP

Er komt meer kijken bij een ontwerp van een winkel, kantoor, appartement of sportconcept dan de tekeningen alleen. Building Retail ontwerpt met ongeëvenaarde expertise, waarbij rekening gehouden wordt met alle facetten die bij de bouw komen kijken. Van logische routing tot en met het laatste kraantje dat geïnstalleerd moet worden. De rode draad in onze ontwerpen? De mens staat bij ons centraal, of dat nu klanten of medewerkers zijn. Wij hebben een scherpe focus op haalbaarheid en budgettering, in uw belang. Hoe vroeger we samen om de tafel zitten, des te beter.

AFBOUW

De finesse zit in de details. Building Retail verzorgt de afbouw van uw interieur op een manier die niets te wensen overlaat. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen en excellente vakmensen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, want we leveren alleen een interieurs op waar we zelf 100% tevreden over zijn. De lat leggen we voor onszelf zeer hoog, reken er dus op dat onze experts hoogstpersoonlijk de vinger aan de pols houden tijdens het hele afbouwproces.

TRANS­­FOR­­MA­TIES

Een winkel- of kantoorpand kan van het ene op het andere moment niet meer actueel zijn. Veranderende wensen van consumenten of nieuwe inzichten in werkplekken maken dat er soms complete transformaties nodig zijn. Building Retail denkt graag mee vanaf een vroeg stadium, we staan zelfs bekend om onze succesvolle transformaties. Zijn we er samen uit hoe de nieuwe winkel of het nieuwe kantoor eruit moet komen te zien? Dan kunt u alles loslaten en doen waar u goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn: uw droominterieur realiseren zonder dat u daar ook maar enige zorg over heeft.

­BEHEER & ONDERHOUD

Building Retail kan het technisch beheer van uw object volledig verzorgen. Meldingen die binnenkomen bij u omtrent storingen, lekkages of andere calamiteiten pakken wij in uw naam razendsnel op. Ook onderhoud van installaties kan aan ons uitbesteed worden. Zo bent u verzekerd van de juiste hulp, op het juiste moment, uitgevoerd door vakmensen. Wij werken met een partnernetwerk van aannemers en installateurs die zorgvuldig door ons geselecteerd zijn op basis van kwaliteit van werken, deskundigheid en responstijd.

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek. Laat het ons weten via onderstaande knop, voer het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Neem contact op