Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.

Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@construction.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top
 

Diensten

Bouwprojecten #incontrol

Strategie en concept

Building Retail is de geschikte partner om aan te sluiten als het gaat om strategie en/of conceptontwikkeling. Wij denken mee vanaf het begin, onderzoeken alle mogelijkheden en komen met een volwaardig plan wat voldoet aan de vraagstelling.

design ontwerp

Ontwerp / design

Het blijft een vak op zich, het ontwerpen, designen en uittekenen van ruimtes, kantoren of winkels. Wij kunnen hierin aan elke vraag voldoen. Vanaf het inmeten van het pand tot de meest schitterende 3D visualisaties van het ontwerp, daarnaast is ook Virtual Reality een mogelijkheid om de ruimtes alvast te beleven.

Alles in nauwe samenwerking met elkaar, in het proces en alleen voor het beste resultaat!

a

Vergunningen

Wie kent ze niet, de benodigde vergunningen voor een verbouwing, aanbrengen van reclame, constructieve aanpassingen of de milieumelding. Wij gaan geen vraag uit de weg en pakken ook dit op een persoonlijke manier op. Van het volledig uitwerken van de aanvraag, het compleet maken met tekeningen, formulieren en gegevens tot onze persoonlijke aanpak voor het contact met de gemeente. Wij zien geen beren op de weg, wij regelen wat er nodig is!

a

Projectmanagement

Building Retail is dé specialist als het gaat om project- en procesmanagement. Of het nu gaat om een winkel, kantoor of horecagelegenheid, Building Retail zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. In het projectmanagement zijn een aantal fases waarin wij graag onze meerwaarde uitleggen:

  • Initiatief
  • Voorbereiding
  • Bouwbegeleiding
  • Oplevering

Gedurende het hele proces bewaken wij de voortgang, kwaliteit, budget en de planning. Wij signaleren, communiceren en motiveren alle betrokkenen om tot het gewenste resultaat te komen.

Daarnaast realiseren wij ook turnkey projecten, wij leveren volgens planning, volgens afspraak het project sleutelklaar op!