Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.

Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@construction.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top
 

Diensten

Bouwprojecten #incontrol

Locatie / pand

Building Retail kan ondersteunen in de zoektocht naar een geschikt pand. Wij werken samen met gerenommeerde partijen die hun sporen hebben verdiend in de vastgoed wereld. In overleg stellen wij een wensenlijst op en gaan hiermee aan de slag. Zodra er een locatie gevonden is dan zullen wij deze ook bouwkundig bekijken en zaken in een rapport aangeven die van belang zijn voor het huurcontract en de onderhandelingen. Geen gedoe, volledige ontzorging en een professionele werkwijze!

design ontwerp

Ontwerp / design

Het blijft een vak op zich, het ontwerpen, designen en uittekenen van ruimtes, kantoren of winkels. Wij hebben samenwerkingen met grote architectenbureaus en kleine zelfstandigen, aan elke vraag kunnen wij voldoen. Vanaf het inmeten van het pand tot de meest schitterende 3D visualisaties van het ontwerp, daarnaast is ook Virtual Reality upcoming en weten wij hier onze weg in te vinden. Alles in nauwe samenwerking met elkaar, in het proces en alleen voor het beste resultaat!

a

Vergunningen

Wie kent ze niet, de benodigde vergunningen voor een verbouwing, aanbrengen van reclame, constructieve aanpassingen of de milieumelding. Wij gaan geen vraag uit de weg en pakken ook dit op een persoonlijke manier op. Van het volledig uitwerken van de aanvraag, het compleet maken met tekeningen, formulieren en gegevens tot onze persoonlijke aanpak voor het contact met de gemeente. Wij zien geen beren op de weg, wij regelen wat er nodig is!

a

Projectmanagement

Building Retail is dé specialist als het gaat om project- en procesmanagement. Of het nu gaat om een winkel, kantoor of horecagelegenheid, Building Retail zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. In het projectmanagement zijn een aantal fases waarin wij graag onze meerwaarde uitleggen:

  • Initiatief
  • Voorbereiding
  • Bouwbegeleiding
  • Oplevering

Gedurende het hele proces bewaken wij de voortgang, kwaliteit, budget en de planning. Wij signaleren, communiceren en motiveren alle betrokkenen om tot het gewenste resultaat te komen.