De situatie altijd #BOUWMEESTER

De wilskracht en discipline van Marit Bouwmeester zijn ongekend. Dit is pure inspiratie voor elke ambitieuze ondernemer. Zo ook voor ons.

Met heel veel respect voor de prestaties en ambitie van Marit, is Building Retail deze mooie samenwerking aangegaan. Op deze manier kunnen wij Marit helpen om de meest succesvolle zeilster ooit te worden. En van Marit kunnen wij allen een hoop leren;

Ik geloof niet in talent, ik geloof in keihard werken.

– MARIT BOUWMEESTER

De #BOUWMEESTER campagne

SAMEN GAAN WE VOOR GOUD!

De weg naar goud in Tokyo is lang. In dit geval zelfs een jaar langer dan gepland door het verplaatsen van de Olympische spelen. In onze #bouwmeester campagne staat de weg naar succes centraal. Met hard werken én zorgen dat je de juiste dingen op het juiste moment doet, behaal je een resultaat dat telt. Dit zit in het DNA van Marit Bouwmeester en Building Retail.

Met de #bouwmeester campagne nemen wij je mee op weg naar goud. Je ziet Marit terug in onze communicatie. We delen haar successen, harde werken en andere opvallende momenten die deze weg passeren. Wat er ook gebeurt, met de juiste instelling en voorbereiding blijf je de situatie altijd #bouwmeester.

De zomer van 2021 wordt er één met een gouden randje.

Ook gaan voor het hoogst haalbare?

Wij denken graag mee in het hele proces en lichten onze diensten vrijblijvend toe in een kennismakingsgesprek.

Laat het ons weten en wij nemen binnen 24 uur contact op.

CONTACT