Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.

Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@construction.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top
 

Over Building Retail

Onze passie voor projectmanagement

Building Retail is ontstaan uit de liefde voor de retail en het vak van projectmanagement. Jarenlange ervaring in het realiseren van retail voor grote en kleine opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. Onze retailkennis voeren wij ook door in het realiseren van kantooromgevingen, horeca en sport. Efficiënt en daadkrachtig pakken wij elk proces op en gaan wij voor goud.

Daarnaast trajecten begeleid voor het ontwikkelen of ook doorontwikkelen van concepten, wat past er wel en niet, wat vraagt de klant en wat is de wens van de opdrachtgever. Alles moet passen, alles moet op elkaar aansluiten en het proces moet professioneel gestuurd en gemonitord worden.

Wij letten niet alleen op het proces, wij zorgen ervoor dat het hele project #incontrol is. Kwaliteit, budget en planning zijn de belangrijkste elementen. Maar wij gaan verder, wij motiveren alle betrokkenen gedurende het gehele traject om in #teamwork samen te werken.

Als projectmanager is communicatie misschien wel het belangrijkste onderdeel, “zeg wat je doet en doe wat je zegt”, afspraak is afspraak. Onze werkwijze is gebaseerd op een goed onderling vertrouwen en op een informele manier samenwerken richting het beste eindresultaat.

Dus, waarom moeilijk doen als het met ons kan? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!